An Unbiased View of بیماری خود ایمنی چیست
An Unbiased View of بیماری خود ایمنی چیست
Blog Article
غده تیروئید مسئول تولید و ذخیره هورمونهایی است که به مدیریت عملکردهای مختلف بدن از جمله ضربان قلب و فشار خون کمک میکنند.
ما در کلینیک و آزمایشگاه ساواژنوم آزمایشات ژنتیکی، مشاوره ژنتیکی و توصیه های مدیریت مراقبتی را برای مراجعین ارائه می دهیم. مهارت پزشکان متخصص ژنتیک ما در بررسی اختلالات ژنتیکی شناخته شده یا مشکوک که بر بیماری زایی افراد مبتلا به بیماری خودایمنی تأثیر می گذارد به شما کمک می کند. ما به بیماران در موارد زیر کمک می کنیم:
خسته شدم دکترهای زیادی با تخصص های مختلف رفتم ولی نتیجه ای نگرفتم.
مهمترین مکانیسم غیر اختصاصی بدن پوست است که بزرگترین اندام بدن نیز محسوب میشود. پوست به صورت فیزیکی سدی است که از ورود پاتوژنها به بدن جلوگیری میکند. بخشهایی از بدن که توسط پوست محافظت نمیشوند، مانند چشمها و دهان به وسیله مایع مخاطی، اشک و بزاق مورد محافظت قرار میگیرند.
بروز علائم دیابت نوع ۲ ممکن است چند سال طول بکشد. برخی خود بیمار انگاری از افراد متوجه هیچ یک از علائم آن نمیشوند.. اگرچه کودکان و نوجوانان بیشتر و بیشتر به آن مبتلا میشوند اما دیابت نوع ۲ معمولاً در بزرگسالی شروع میشود.
بسیاری از افرادی که فشار خون پایین دارند در اکثر موارد هیچ علائم خاصی ندارند.
چه عوامل دیگری می توانند به طور بالقوه باعث ایجاد بیماری خودایمنی شوند؟
هیپوگلیسمی با سطوح قند خون پایینتر از چهار میلی مول در لیتر، با یا بدون نشانه، تعریف می شود.
خون، گلوکز را به تمام قسمتهای بدن برای تأمین انرژی منتقل میکند.
برخی از علائم افت فشار خون ارتواستاتیک ممکن است شامل سرگیجه، سبکی سر هنگام ایستادن و تاری دید باشند.
الکترولیت ها مواد معدنی موجود در خون هستند که حامل بار الکتریکی اند.
تغییر در میزان هورمون ها به عنوان مثال حین دوران قاعدگی (برای بانوان )
بیماران مبتلا به پیسی باید از رژیم غذایی سالمی پیرویکنند. اگر دچار پیسی هستید باید به رژیمتان بهویژه رژیم روغنهای خوراکی توجهکنید. زیرا روغن خوراکی متفاوت تاثیرات متفاوتی بر درمان پیسی میگذارند. این میتواند از گسترش علائم پیسی جلوگیریکند. گفتهمیشود روغن زیتون یک انتخاب ایدهآل برای مبتلایان به پیسی است زیرا روغن زیتون سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع و ویتامین است. بنابراین، بیماران پیسی باید روغن زیتون را در برنامهغذایی خود بگنجانند.
شکل ۱۲: واکنش آلرژیک چگونه آنتیبیوتیکها به مبارزه با عفونتها کمک میکنند؟